Premii pentru implicare

0
237

Dragi elevi și profesori,

Ne apropiem de sfârșitul acestui proiect, ultimele activități având în vedere potențialele soluții referitoare la problemele identificate de voi în cadrul discuțiilor de la curs și punerea lor în practică. Concret este vorba despre 3 întâlniri punctuale, două pe zoom, ultima la voi la liceu, în care discutăm, planificăm, urmărim pașii stabiliți și analizăm rezultatele.

Pentru asta e nevoie de o echipa de minim 3 elevi și 3 profesori, care să vină alături de noi. Cei dintre voi care doresc să fie parte din echipa vor trebui să se angajeze că vor avea timpul și energia disponibile pentru a participa la fiecare întâlnire, că vor veni cu idei și se vor implică activ în activități. La final echipa va primi un premiu.

Gândiți-vă bine dacă într-adevăr doriți și puteți să vă alocați din timp pentru asta, nu doar în ideea premiului, ci mai ales pentru că simțiți că e ceva ce ați putea face și va rog să-mi dați un răspuns ”eu vreau/eu mă bag” până la sfârșitul săptămânii, pentru ca saptamana viitoare avem deja prima întâlnire pe zoom.

Așteptăm mesajele doritorilor și de abia așteptăm să începem!

Tel: +40 752 161 999

Email: contact@curajinainte.org

Echipa ZDemocracy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here