Update de sfârșit de 2021

0
223

Am demarat proiectul în septembrie 2021 și construim în continuare pentru el. Pandemia și limitările legate de contextul epidemiologic nu ne opresc din a ne pregăti inclusiv pentru varianta cursurilor în format fizic, anul viitor.

  • Definitivăm curricula pentru studenții și profesorii din cele cinci licee și am demarat procedurile de achiziții pentru aceștia (cărți, manuale școlare, multifuncționale xerox etc.). Am stat în contact continuu cu ei, în această perioadă și am organizăm evenimente pentru ei.
  • Portalul demoFIT, parte integrantă a proiectului nostru, este aproape gata. Va deveni complet funcțional la 1 ianuarie, cu o poveste importantă despre civism, drepturi și responsabilități democratice. Tinerii din toată țara vor putea să-l acceseze și să citească povestea lui din perspectiva personajului principal, alegând la fiecare capitol acțiunile pe care le consideră adecvate.
  • Continuăm comunicarea și activismul civic pe site, Facebook, Instagram, pe grupurile de WhatsApp și, în curând, în mass-media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here